Els Amics de la Unesco recullen més de 200 caixes amb roba d'abric i material escolar pels nens de Romania


  • Comparteix:

L'associació continua també intentant aconseguir més apadrinaments per als nens i nenes més desafavorits de Roman

L'associació continua també intentant aconseguir més apadrinaments per als nens i nenes més desafavorits de Roman

L'Associació Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat ha recollit més de 200 caixes amb roba d'abric, material escolar i joguines per als nens i nenes més desafavorits de Romania. Des de l'entitat fan una valoració positiva de la resposta que ha tingut aquesta campanya d'ajuda, que arribarà al seu punt i final aquest cap de setmana.

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat continuen amb la seva iniciativa solidària a Romania. En aquesta ocasió, l'entitat ha organitzat una campanya de recollida de roba d'abric, material escolar i joguines, que es tancarà aquest cap de setmana amb més de 200 caixes a punt per enviar cap a la ciutat de Roman.

Així ho ha explicat una de les responsables d'aquest associació, Montserrat Rumbau, que s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta que ha tingut, un any més, aquesta crida.

Montserrat Rumbau

Hem recollit roba, materialescolar i joguines, i aquest cap de setmana ja acabarem perquè ho tenim tot en un local de Valldoreix que necessiten, però és que a més tenim més de 200 caixes.


D'altra banda, els Amics de la Unesco estan estudiant organitzar una tómbola benèfica de cara a la primavera que ajudi a finançar la construcció d'una escola a Roman. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins un projecte més ampli que estan realitzant amb la fundació Pace i que contempla la construcció d'un consultori mèdic, un menjador i diverses granges que ajudin a autofinançar aquests equipaments.

A més, el col·lectiu local continua treballant per aconseguir nous apadrinaments, ja que segons Montserrat Rumbau, aquesta és una forma d'ajuda que permet a les famílies continuar juntes enlloc d'haver d'enviar alguns dels seus fills a orfenats.

Montserrat Rumbau

Ells han vist que poden ajudar, a través dels apadrinaments, a tota lafamília, i així no cal que l'Estat elstregui els fills i els posi en orfenats o en pisos tutelats.


Recordem que actualment, l'Associació d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ha aconseguit apadrinar més de 60 nens i nenes de Romania a través de diverses persones i entitats de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.