La Coordinadora d'Afes de Sant Cugat ja té nova junta directiva

La nova junta, liderada per Xènia Amorós, engega el seu nou projecte fomentat en tres eixos de treball


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Afes té nova junta directiva / Foto: Cugat Mèdia

La Coordinadora d'Afes té nova junta directiva / Foto: Cugat Mèdia

La Coordinadora d'Afes de Sant Cugat té nova junta directiva liderada per Xènia Amorós. En les votacions, 12 de les 16 Afes de centres públics de la ciutat van donar suport al projecte d'Amorós. El projecte de la nova junta es fomenta en tres eixos de treball: accions d'incidència política, dinamitzar la xarxa d'Afes i millorar l'organització i la comunicació interna.

El primer objectiu de la junta és dur a terme accions d'incidència política i convertir la coordinadora en "una eina per defensar l'educació pública" i, per això, es proposen treballar en temes com "planificació escolar, zonificació, gratuïtat de l'educació i fomentar la cultura de pau i no-violència als centres públics", entre d'altres. La nova junta directiva de la Coordinadora d'Afes també vol treballar per una educació "pública, laica, inclusiva, equitativa, ecosostenible i feminista".

En segon lloc, posen sobre la taula la dinamització de la xarxa d'Afes de Sant Cugat per posar en comú experiències i necessitats. Finalment, la Coordinadora es proposa millorar l'organització interna i la comunicació per donar a conèixer les seves tasques i la seva presència a la ciutat.






Xènia Amorós

Defensa de l'educació pública, en el qual entenem que entren tots aquells aspectes relacionats amb la planificació, la zonificació, amb l'equitat, vetllar pel correcte ús de les plataformes digitals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.