La sort de la Loteria passa de llarg a Sant Cugat

La rifa de Nadal 2020 rega diferents punts de Catalunya amb una pluja de milions i la grossa cau a Reus per segon any consecutiu


  • Comparteix:

Una família d'afortunats amb els treballadors de l'administració de loteria de la Pastoreta de Reus / Foto: ACN

Una família d'afortunats amb els treballadors de l'administració de loteria de la Pastoreta de Reus / Foto: ACN

La Loteria de Nadal 2020 ha regat Catalunya amb una pluja de milions, però ha passat de llarg de Sant Cugat. La grossa ha tornat a caure a Reus per segon any consecutiu. En aquesta ocasió, les 60 sèries venudes del 72897 a l'administració 'La Pastoreta' han deixat 240 milions d'euros a la capital del Baix Camp. La gran majoria dels dècims ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols. Un dècim de la grossa també s'ha venut al barri de Bonavista de Tarragona. El segon premi, el 06095, ha agraciat Catalunya amb 10 sèries a Palau-solità i Plegamans (12,5 milions) i dues sèries a Badalona (l'administració en tenia 15 i n'ha retornat 13). També s'han venut sèries d'aquest 06095 a Vallirana, Barcelona i Lleida. El tercer premi de la rifa -el 52472- ha deixat 15 sèries a Ripoll (7,5 milions). Igualment s'han repartit quatre sèries més del tercer premi -amb 50.000 euros cada dècim- a Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Santa Margarida de Montbui (Anoia) i Anglès (Selva).

Després dels 320 milions d'euros que l'any passat va repartir el Centre Aragonès 'El Cachirulo' de Reus -comprats en una administració de Salou-, la grossa de Nadal ha caigut per segon any consecutiu a la capital del Baix Camp. En aquesta ocasió 240 milions gràcies a les 60 sèries a l'administració 'La Pastoreta'. El premi s'ha cantat just després de migdia i està dotat amb 400.000 euros cada dècim, 4 milions a la sèrie. A banda de Reus, la grossa també s'ha venut a Punta Umbría (Huelva) -60 sèries- i a Granada (45 sèries). Igualment s'han repartit sèries individuals a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó).

El segon premi porta 12,5 milions a Palau-solità i Plegamans

El segon premi de la rifa de Nadal -el 06095- ha sortit una hora més tard, a les 13.09 hores, i ha venut 10 sèries a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) amb un total de 12,5 milions d'euros. L'administració situada al Centre Comercial Màgic de Badalona ha venut finalment només 2 sèries del segon premi. Originalment en tenia 15 de sèries del 06095, però en va acabar retornant 13 per falta de vendes. Aquest segon premi també ha venut sèries en solitari a Vallirana, Barcelona i Lleida. Està dotat amb 125.000 euros el dècim, 1.250.000 la sèrie.

El tercer premi deixa 7,5 milions a Ripoll
El tercer premi de la rifa de Nadal -el 52472- ha deixat 15 sèries premiades a Ripoll amb un total de 7,5 milions d'euros. Es tracta de l'administració de loteria número 2 'El Trebol', al número 9 de la plaça d'Anselm Clavé. També s'han repartit quatre sèries més a Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Santa Margarida de Montbui i Anglès. El premi, dotat amb 50.000 euros cada dècim, s'ha cantat a les 11.30 hores. També s'ha venut a Torrevella, Barbate, Conca i Toledo, entre d'altres.

Poca sort amb els quarts premis: només un dècim a Creixell
Els quarts premis de la loteria de Nadal han estat els més esquius amb només un dècim del 75981 venut a Creixell (Tarragonès). Pel que fa als vuit cinquens premis –dotats amb 6.000 euros cada dècim- tots pràcticament han esquitxat Catalunya. El més matiner ha estat el 86986, cantat a les 9.18 hores, i que ha deixat 25 sèries premiades a l'Hospitalet de Llobregat -a l'administració Jerónimo 28- i 9 dècims a Girona. El 37023, el segon cinquè premi, ha venut dues sèries a la Llagosta i Vielha.

El 19371, el tercer cinquè premi de la rifa de Nadal, ha repartit una sèrie a Palamós (Baix Empordà). L'altre cinquè premi que ha tocat a Catalunya, el 28674, ha deixat 30 sèries a Sort -a la Bruixa d'Or- i 10 a Barcelona, a l'administració número 6 'El Delfín', al carrer de Sants. El 43831, el setè cinquè premi, ha repartit dues sèries a Barcelona i Salt. Finalment, el vuitè i últim cinquè premi -el 31617- ha repartit 17 sèries a Valls, a l'administració de loteria situada a la plaça del Pati.

Més de 265 milions a Catalunya gràcies a la grossa, el segon i el tercer
Amb l'acumulat de la grossa, el segon i el tercer premi, Catalunya ha aconseguit més de 265 milions d'euros, recuperant gran part dels 340,3 milions gastat pels catalans en aquesta rifa de Nadal 2020. Enguany, les vendes de loteria havien caigut un 7,66% a Catalunya, amb una despesa per habitant de 44,34 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.