Nous carrils bici per connectar tres escoles i els barris de Coll Favà i Can Magí

Els dos projectes tindran un cost total de 464.209 euros


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat vol promocionar l'ús de les bicicletes / Foto: Localpres

L'Ajuntament de Sant Cugat vol promocionar l'ús de les bicicletes / Foto: Localpres

Les xarxes de carrils bici de Sant Cugat s'ampliaran amb dos nous projectes, sorgits dels pressupostos participatius de 2018-2019. Els treballs, als quals ha donat llum verda la junta de govern local, crearan nous itineraris entre els barris de Can Magí i Coll Favà i connectaran les escoles Joan Maragall, Ciutat d'Alba i Gerbert d'Orlhac amb la xarxa pedalable. Tot plegat suposarà una despesa de 464.209 euros.

Per una banda es crearà un itinerari per a vianants i ciclistes entre els barris de Can Magí i Coll Favà. S'aprofitaran vials existents, però es modificaran per tal d'adequar el camí. Aquestes obres tenen un cost previst de 174.000 euros.

D'altra banda, es faran diferents carrils bici que uniran tres escoles públiques de la ciutat. N'hi haurà un entre l'escola Joan Maragall i el centre Volpelleres; un altre entre l'escola Ciutat d'Alba i l'estació de Mira-sol, Mira-sol Centre i el Turó de can Mates; i un últim carril bici que anirà de l'escola Gerbert d'Orlhac passant per l'avinguda Francesc Macià i el barri de Sant Francesc. Aquests treballs costaran 290.209 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.