[CRÒNICA] Un Quinto de Nadal resistent a tot

La iniciativa ha arribat a la seva 21a edició tot i la situació sanitària


  • Comparteix:

Imatge de la retransmissió / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la retransmissió / Foto: Cugat Mèdia

Ni una pandèmia mundial. El Quinto de Nadal resisteix i ha trobat la fórmula virtual per mantenir viva la tradició, una de les més participatives d'aquestes dates a Sant Cugat, que enguany ha arribat a la 21a edició. Lloros i cotorres han tornat a cantar els números amb ironia, rimes i constants referències a l'actualitat política i social.

A través de Youtube, i Cugat Mèdia, els participants han anat creixent segons avançava la retransmissió. També ho ha fet el to, com és habitual, de la trobada nadalenca organitzada per Cal Temerari, que tot i el nou format ha trobat la complicitat dels jugadors via Whatsapp.

Fotografies i comentaris s'han anat projectant en pantalla per aconseguir un caliu que ha enyorat el pavelló de la Rambla del Celler i la pluja de guixes.

Tot i així, l'escalfor l'han posat la música, els càntics, els efectes sonors i també els lloros i cotorres reunits a la Casa de Cultura, alguns d'ells intimidats pel directe i les càmeres de Cugat Mèdia. Una situació superada gràcies al tradicional ambient reivindicatiu. S'ha repartit per a tothom. Polítics, entitats, figures històriques i la situació actual.

Irreverències per a tots els gustos. Per saber quines, caldrà connectar amb el Quinto per Sant Esteve.

Consulta aquí com participar al Quinto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.