Un Escape Room posa a prova la destresa dels santcugatencs per resoldre misteris

L'activitat organitzada per l'Oh!Ficina Jove i i Escaparium ha tingut lloc als Jardins del Monestir


  • Comparteix:

Els santcugatencs han participat a un Escape Room / Foto: Cugat Mèdia

Els santcugatencs han participat a un Escape Room / Foto: Cugat Mèdia

Una quarantena de santcugatencs han participat aquest diumenge en un Escape Room sobre els misteris de l'exorcisme que va tenir lloc als voltants del Monestir anys enrere. L'activitat, a càrrec de l'Oh!Ficina Jove i i Escaparium, ha tingut lloc aquest diumenge als Jardins del Monestir. Els participants, dividits en tres grups, han sumat forces per resoldre els enigmes que formaven l'Escape Room abans que els equips contraris.

Fa molts segles, Carles el Calb, emperador de França, era molt envejós de les cabelleres alienes. Un dia, va decidir contractar uns monjos benedictins perquè embruixessin el Monestir de Sant Cugat i, des d'aleshores, tothom que hi passa es queda calb. Només es coneix un remei contra aquesta maledicció i es troba amagada dins d'un cofre. Els participants han de resoldre, en menys de 70 minuts, un seguit d'enigmes per demostrar que són vàlids perquè no els hi prenguin el pèl.

Escape Room
L'Escape Room ha tingut lloc als Jardins del Monestir

El membre d'Escaparium, Albert Soler, ha explicat a Cugat Mèdia que l'objectiu d'aquest Escape Room, organitzat en un espai exterior i amb mesures de seguretat, és reunir "grups molt reduïts" de famílies i amics per "sortir del dia a dia".

Escape Room
Els participants han hagut de resoldre un seguit d'enigmes

L'Escape Room forma part de l'agenda d'activitats de Nadal.




Albert Soler

Sortir del dia a dia i hem organitzat aquesta activitat a l'exterior. L'objectiu és reunir famílies i amics, en grups molt reduïts, i hem preparat aquest joc en format de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.