Més de 1.300 persones es van connectar al Quinto virtual

Es van descarregar més de mil cartons entre els dies 25 i 26 de desembre


  • Comparteix:

Cugat Mèdia va retransmetre en directe el Quinto des de la Casa de Cultura / Foto: Lali Puig

Cugat Mèdia va retransmetre en directe el Quinto des de la Casa de Cultura / Foto: Lali Puig

La versió virtual del Quinto ha permès mantenir viva una de les tradicions nadalenques més arrelades de la ciutat. Entre els dies de Nadal i Sant Esteve, el canal de Youtube de Cal Temerari, des d’on es va retransmetre el Quinto, va rebre més de 1.300 connexions úniques. Les màximes connexions simultànies van ser de 150. L’esperit lúdic i satíric de l’activitat va perdurar en la seva versió virtual.

La decisió de Cal Temerari de celebrar la 21a edició del Quinto de forma online ha estat tot un èxit. L’únic que calia fer per participar al quinto virtual era descarregar-se un cartó i connectar-se al canal de Youtube de Cal Temerari.

Andreu Massafret, membre de l’assemblea del quinto, ha explicat que es van descarregar al voltant d’un miler de cartons i que al canal de Youtube des del qual es va retransmetre l’acte els dies 25 i 26 de desembre, s’hi van connectar unes 500 persones, el primer dia, i més de 800 persones, el segon dia. A més, ha informat que el màxim de persones que es va connectar a la vegada va ser 150.

Un total de deu lloros i cotorres va cantar els números entre bromes, rimes i molta crítica a temes d’actualitat. A nivell tècnic, la retransmissió es va realitzar des de la Casa de Cultura a través de Cugat Mèdia, sense cap incident.

Els guanyadors podran anar a buscar els seus regals als comerços col·laboradors durant els pròxims dies. Alguns dels obsequis que es van atorgar van ser embotits de diverses carnisseries, sopars o descomptes per sopars i menús, packs de cervesa i diferents lots d’entitats de la ciutat, entre altres coses.

A falta d'haver fet l'assemblea de valoració del Quinto, des de l'organització s’han mostrat molt contents de com ha anat l'experiència.






Andreu Massafret

"Tenint en compte la situació, el feedback que vam rebre va ser molt positiu, la gent ho va agrair molt i a nosaltres també ens va semblar que funcionava molt bé. L’assemblea estava molt contenta, els lloros també, és a dir que, en general, molt bé."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.