Adéu a l'emblemàtic Forn Valls del carrer Major

L'establiment tanca després de 100 anys per jubilació


  • Comparteix:

Avui és l'últim dia que es pot comprar el pa al forn centenari del carrer Major / Foto: Cugat Mèdia

Avui és l'últim dia que es pot comprar el pa al forn centenari del carrer Major / Foto: Cugat Mèdia

El Forn Valls, un establiment centenari ubicat al carrer Major de Sant Cugat, s'acomiada aquest dijous dels seus clients. El comerç, que és un dels més antics de la ciutat, tanca definitivament les seves portes aquest 2020 a causa de la jubilació del propietari.

Les restriccions d'aforament per la Covid-19, que sigui vigília de festiu i el tancament definitiu del forn han propiciat que les cues a la porta de l'establiment fossin constants durant tot el matí.

L'establiment va ser un del 13 negocis emblemàtics, de més de 75 anys d'història, reconeguts per l'Ajuntament de Sant Cugat el 2018.

Una de les treballadores del forn, la Manoli Sánchez, ha explicat a Cugat Mèdia la trajectòria de l'establiment i assegura que trobarà a faltar molt la clientela.


Manoli Sánchez

"El forn està obert des de fa 100 anys. Es va obrir l’any 1920 o 1921. Hem de tancar perquè el nostre cap es jubila. Nosaltres portem treballant aquí 14 anys, una, i 20 anys, l’altra."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.