El Campament Reial, un recinte per mantenir viu l'idil·li entre els infants i els Reis Mags

L'espai, situat al Claustre del Monestir, és el punt d'entrega de cartes per a Ses Majestas


Temes relacionats

Aquesta nit mira el vídeo del missatge dels Reis Mags a Cugat Mèdia (20 h) i reviu les Cavalcades dels últims anys ( 5/gen/21)

On podràs veure els Reis Mags el dia 5 si ets de la Floresta o les Planes? (29/des/20)

Com s'ha de reservar cita per entregar la carta als patges reials? (31/des/20)


  • Comparteix:

El Campament Reial, situat al Claustre del Monestir, ha obert portes aquest dissabte i es mantindrà fins dimarts al migdia. Els infants poden entregar les cartes als Reis Mags en unes bústies de colors i saludar els patges reials, però mantenint la distància de seguretat. L'Ajuntament, organitzador de l'acte, i amb la col·laboració de la Penya Regalèssia, té previst que passin més de 10.000 persones pel recinte durant aquests quatre dies de Campament Reial a la ciutat.

El recorregut està marcat des de l'inici per evitar aglomeracions i complir el protocol sanitari. Gel hidroalcohòlic a les mans abans d'entrar al Claustre del Monestir i una aturada per escoltar els savis consells d'un dels patges reials explicant el camí a recórrer.

El moment més emotiu es produeix quan els infants deixen les cartes a les bústies de colors i les salutacions amb els patges reials. El responsable de producció tècnica de l'Ajuntament, Oriol Piera, ressalta que s'ha hagut d'adaptar aquest acte a les noves circumstàncies i que s'ha assegurat que es "mantingui viva" la il·lusió dels nens i nenes.

Els més menuts han gaudit del moment. Aquest és el cas de la Júlia Ame que ha explicat amb molta alegria com han deixat les cartes a la bústia.

Un recorregut curt però intens. La màgia i la il·lusió arribarà la Nit de Reis, la més anhelada per a tots els infants.






Oriol Piera

La màgia està en fer possible aquest Campament Reial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.