La Nit de Reis a Sant Cugat: qui, quan i on

Els Reis Mags recolliran cartes a Les Planes i La Floresta a partir de les 17 h, i després emetran un missatge a través de Cugat Mèdia (20 h)


  • Comparteix:

Els patges reials posant nom als regals / Foto: Lali Puig

Els patges reials posant nom als regals / Foto: Lali Puig

Sense cavalcades, la Nit de Reis de 2021 no serà igual que sempre, però la màgia d'una nit especial a Sant Cugat es manté. Aquest dimarts al matí els patges reials seguiran recollint cartes dels infants de la ciutat al Claustre del Monestir. A la tarda, els tres Reis Mags en persona rebran cartes dels nens i nenes de Les Planes i de la Floresta, i al vespre Ses Majestats apareixeran en un vídeo que emetrà Cugat Mèdia -i el canal de Youtube de l'Ajuntament- on l'alcaldessa, Mireia Ingla, els entregarà la clau de la ciutat perquè puguin entrar a totes les cases de Sant Cugat per deixar-hi els regals.

Aquest dia 5 de gener de 2021 passarà a la història -com tantes altres coses des de l'inici de la pandèmia de covid-19- perquè no hi haurà cap Cavalcada de Reis. A Sant Cugat, on sempre se n'havia fet una a cada districte, tampoc veurem passejar els Reis pels carrers. Ni tan sols a Valldoreix, on estava previst que Melcior, Gaspar i Baltasar fessin una volta amb cotxes descapotables, ja que es va anul·lar fa uns dies. Sí que es mantenen, però, alguns actes per aquest dia -estàtics i amb mesures de seguretat sanitària- per mantenir la màgia d'un dia especial per als infants:

  • Campament Reial al Claustre del Monestir: de les 11 h a 14.30 h.
  • Acampada Reial al Casino de La Floresta: a partir de les 17 h.
  • Acampada Reial al Casal de Les Planes: a partir de les 17 h.
  • Vídeo de l'entrega de les claus de Sant Cugat als Reis Mags a Cugat Mèdia: a les 20 h.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.