La campanya de rebaixes, amenaçada per les restriccions

Sant Cugat Comerç es lamenta de les noves restriccions anunciades


  • Comparteix:

Vianants al carrer de Santa Maria, un dels principals carrers de l'eix comercial de la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

Vianants al carrer de Santa Maria, un dels principals carrers de l'eix comercial de la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

Les noves restriccions anunciades aquest dilluns al matí pel Procicat afecten de ple la campanya de rebaixes del comerç local. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, lamenta haver de mantenir les botigues tancades 'el millor cap de setmana de l’any'. A més, considera que les mesures 'afectaran molt el comerç, una altra vegada' i que 'afavoriran molt la venda per internet'. Per a Carballo, les noves restriccions suposen 'un plus d'enrariment de la situació'.

Concretament, a partir del 7 de gener i durant un total de 10 dies, s'activarà un confinament municipal cada dia de la setmana i s'imposarà el tancament de tot el comerç no essencial durant els caps de setmana. Els centres comercials i les botigues de més de 400 metres quadrats, per la seva banda, no podran obrir cap dia d'aquest període.

Les noves limitacions dificulten l'objectiu que tenien els comerços locals de cara a la campanya de rebaixes. Tal com havia explicat el mateix Carballo, esperaven "poder treure tots els estocs acumulats durant la campanya d'hivern i poder començar la temporada de primavera sense estocs".


Jesús Carballo

Els centres comercials saben que estaran tancats durant deu dies, des que comencin les rebaixes, i la veritat és que no sabem com reaccionaran, si faran rebaixes aquests dos dies, si continuaran igual, però la veritat és que aquestes restriccions afectaran molt al comerç. Una altra vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.