Els Reis Mags ja tenen la clau de Sant Cugat per lliurar tots els regals als infants

El Rei Melcior anuncia que Campament Reial podria tornar l'any que ve a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Reis Mags al Campament Reial / Foto: Ajuntament de Sant Cugat - Lali Puig

Els Reis Mags al Campament Reial / Foto: Ajuntament de Sant Cugat - Lali Puig

L'alcaldessa, Mireia Ingla ha entregat als Reis Mags d'Orient les claus de totes les cases de la ciutat perquè cap infant es quedi sense regals. Durant la trobada, que ha tingut lloc aquest dimarts i s'ha emès a través de Cugat Mèdia, el Rei Melcior ha anunciat que el Campament Reial ha arribat per quedar-se i s'instal·larà cada any a Sant Cugat. La màgia es manté, per tant, a la ciutat, malgrat que 2021 passi a la història com l'any sense cavalcades a la ciutat


Durant la trobada, que s'ha enregistrat en vídeo perquè el missatge arribi a tot el veïnat de Sant Cugat, l'alcaldessa ha donat la benvinguda als Reis i els hi ha explicat que aquest any ha estat "especialment difícil" a causa de la pandèmia. Ingla ha comunicat a Ses Majestats que els infants de la ciutat han tingut "un comportament exemplar".

Ingla lliura la clau de la ciutat als Reis Mags / Foto: Ajuntament - Lali Puig
Ingla lliura la clau de la ciutat als Reis Mags / Foto: Ajuntament - Lali Puig

Ingla ha lamentat que s'hagi hagut de cancel·lar la cavalcada per evitar les aglomeracions, però a la vegada ha agraït als Reis d'Orient que hagin instal·lat el seu Campament Reial a la ciutat, on els infants han pogut entregar les cartes i impregnar-se amb la seva màgia. L'Ajuntament preveia que passarien pel recinte unes 10.000 persones, però la xifra s'ha hagut d'ampliar fins a les 11.900 persones per la forta la demanda. Està previst que el campament esdevingui una tradició a la ciutat, encara que la ubicació podria canviar.

L'alcaldessa ha desitjat una molt bona nit de Reis a totes les famílies i ha recordat a la canalla que no s'oblidi de deixar aigua i menjar per als camells, per als tres Reis Mags i per als seus patges. Ses Majestats, per la seva banda, han enviat un missatge d'optimisme a les famílies i han assegurat que "la pandèmia acabarà", però han demanat que tothom se segueixi cuidant i mantingui vives "la il·lusió i l'esperança".


Esther Madrona

El Rei Melcior ha exposat les seves ganes de poder tornar a la ciutat en aquest format del campament. Tot just ens n'hem assabentat avui, amb aquesta conversa que ha tingut amb l'alcaldessa i que també es dirigia a totes les persones de la ciutat. Per tant, agafem aquest encàrrec, tenim tot un any per davant per veure si torna a venir aquest campament, on va i de quina manera és o pot ser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.