Els premis de la rifa de Reis també passen de llarg de Sant Cugat

Tampoc han deixat cap premi important al municipi la Loteria ni la Grossa


  • Comparteix:

El 19570, el primer premi del sorteig de Reis / Foto: Youtube RTVE

El 19570, el primer premi del sorteig de Reis / Foto: Youtube RTVE

El primer premi del sorteig de Reis, valorat en dos milions d'euros cada sèrie, ha estat per al 19570 i ha estat molt repartit arreu de Catalunya i al conjunt de l'Estat. Així i tot, la sort ha passat de llarg a Sant Cugat i no ha deixat cap premi important. Enguany, la Loteria i la Grossa de Cap d'Any tampoc han deixat cap premi important al municipi.

El primer premi de la rifa de Reis s'ha venut en tres administracions de Barcelona, situades al carrer Pelai, al carrer Gran de Sant Andreu i a la Via Júlia; en dues de Sallent, a la plaça de la Pau i al carrer d'en Sendra; a Badalona, en una administració del carrer del Mar, a Castelldefels; a Girona i en dues de Lloret de Mar.

El segon premi, de 750.000 euros la sèrie, ha estat per al 03436 i ha caigut parcialment a Barcelona, a l'avinguda de Madrid, i a Lleida, al carrer Miguel Hernández. El tercer, de 250.000 euros la sèrie, ha estat per al 05587 i ha caigut en una dotzena de localitats catalanes. És el cas, per exemple, de Castelló d'Empúries, Mataró, Sant Andreu de la Barca, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Fost de Campsentelles, Torelló, Barberà del Vallès, Lleida, Les (Val d'Aran), Les Borges del Camp i en diverses administracions de Barcelona. Com en la resta de premis, també ha estat molt repartit arreu de l'Estat.

En l'edició del sorteig de Reis d'aquest any, els catalans han fet una despesa de 85,9 milions d'euros, un 0,57% més que l'any passat i una despesa mitjana per habitant d'11,05 euros. Per demarcacions, a Barcelona la despesa ha estat de 62,5 milions d'euros, un 0,67% més i una mitjana de 10,88 euros. A les comarques de Girona, les vendes han caigut un 6,35%, fins als 6,68 milions d'euros, el què representa una despesa mitjana de 8,55 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.