El gimnàs es trasllada als parcs per evitar les restriccions

L'esport a l'aire lliure amb grups de fins a sis persones sí que està permès


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de corredors a Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de corredors a Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Els gimnasos i els centres esportius han d'estar tancats fins al 17 de gener. Així ho contempla el nou paquet de restriccions que s'ha activat aquest dijous i que es mantindrà, com a mínim, durant deu dies consecutius. Alguns gimnasos han optat per programar activitats per a grups reduïts a l'aire lliure, ja que l'esport a l'exterior sí que està permès.

Així doncs, amb l'excepció de les piscines, que podran obrir amb un aforament limitat, els locals d'ús esportiu es veuen obligats a tancar per quarta vegada en menys d'un any. Víctor Iglesias, responsable de beFIT Sant Cugat, ha lamentat el tancament i ha assegurat que durant els darrers mesos "ho hem fet al millor possible respecte al seguiment de les mesures de seguretat."

Tot i que des de la direcció de beFIT ja està contemplat un reajust de les quotes del pròxim mes per compensar aquests deu dies d'inactivitat, Iglesias ha explicat que s'estan planificant activitats exteriors per a aquelles persones que vulguin seguir fent esport. "Tenim previst organitzar grups formats per un monitor i cinc persones per fer esport a l'aire lliure, ja sigui pilates, running o estiraments. Sant Cugat està ple de parcs i val la pena aprofitar-los. Sabem que la gent ens ho agrairà. Fer esport ajuda molt a gestionar l'ansietat i les pors."

Respecte a la seguretat d'aquest tipus d'espais, Iglesias ha declarat que "els contagis als gimnasos són molt puntuals". De fet, assegura que al centre santcugatenc no hi han tingut constància de cap contagi en aquests sis mesos que han obert de forma intermitent.

Iglesias reconeix que "com qualsevol altre centre, no estem passant pel nostre millor moment, però ens en sortirem" i que "en general ens hem trobat amb molta comprensió i molta responsabilitat solidària de la clientela, que no ha deixat de pagar les quotes tot i les aturades parcials".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.