L'escola Ciutat d’Alba, a punt d'estrenar cuina i menjador

Les obres es van iniciar al setembre i haurien d'acabar en un màxim de 10 dies


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola Ciutat Alba estrenen menjador aquest trimestre / Foto: Localpress

Els alumnes de l'escola Ciutat Alba estrenen menjador aquest trimestre / Foto: Localpress

Les obres d'ampliació de la cuina i el menjador de l'escola Ciutat d'Alba estan al seu tram final. Segons ha explicat a Cugat Mèdia la regidora d'Educació, Pilar Gorina, l'espai de cuina i menjar estaran llestos per al seu ús en un termini màxim de deu dies.

Aquesta remodelació és una petició històrica del centre educatiu que, des que va obrir portes el 2006, ho va fer amb una cuina i un menjador molt petits. Gràcies a un acord entre el departament d'Educació i l'Ajuntament, les obres es van poder iniciar el setembre passat.

Durant aquest primer trimestre del curs, les obres s'han anat fent per parts, de tal manera que el menjador sempre ha estat en funcionament.

Tot i que durant les vacances de Nadal s'ha treballat intensament en la remodelació, l'obra encara hauria de durar entre set i deu dies, de manera que el menjador no estarà en ple funcionament. "Hi haurà una setmana de transició en què haurem de combinar menús amb càterings d'altres escoles, però això és una minúcia dins la gran obra que han fet", explica Gorina.

La regidora assegura que tant des de l'Ajuntament com des d'Educació celebren haver dut a terme aquestes obres de remodelació sense haver hagut de tancar en cap moment el menjador escolar.


Pilar Gorina

Estem molt satisfets de poder aconseguir aquesta obra tan desitjada que s'ha fet amb molta delicadesa perquè en cap moment s'hagués de tancar el menjador escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.