Karabassà i l'Ajuntament aproparan posicions per trobar un local d'assaig per al grup de percussió

Karabassà havia convocat aquest dimarts una concentració, però l'ha desconvocat després de la proposta de diàleg de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'entitat va celebrar deu anys d'història el juny del 2019 / Foto: Cedida

L'entitat va celebrar deu anys d'història el juny del 2019 / Foto: Cedida

El grup de percussió Karabassà ha desconvocat la concentració de protesta d'aquest dimarts 'per fer un vot de confiança a l'Ajuntament', que s'ha posat en contacte amb l'entitat per donar resposta a la seva petició. La banda demana des de fa mesos recuperar el seu espai d'assaig per evitar que l'últim grup de percussió que queda a la ciutat també desaparegui.

Fa gairebé un any que Karabassà no té un local d'assaig. "Sempre havíem tingut assignat un espai al conservatori per assajar, cedit per l'Ajuntament, però a causa de la pandèmia l'assignació va quedar suspesa", explica a Cugat Mèdia Gerard Sòria, membre de l'entitat. Quan va acabar el confinament, Karabassà esperava poder tornar a assajar, però l'Ajuntament sempre els donava llargues, "amb molt bones paraules, això sí".

Cansats d'aquesta situació que els ha obligat, fins i tot, a assajar al carrer malgrat el fred, el grup havia convocat una concentració davant de l'Ajuntament aquest dimarts. "El motiu l'hem explicat molt clarament: volem un espai, volem que ens tractin com a les entitats grans de Sant Cugat", afirma Sòria.

La sorpresa ha estat que després d'avisar els Mossos de la convocatòria de la concentració, l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb l'entitat per escoltar la seva petició i buscar una solució. És per això que el grup de percussió ha desconvocat la protesta, amb l'objectiu d'assolir un acord amb el consistori i tornar a assajar com més aviat millor.

"Avui és el primer dia que han parlat amb nosaltres seriosament", assegura Sòria. "Semblava que érem un problema secundari, però som gent jove, volem assajar i som l'única banda de batucada que queda a Sant Cugat. Seria una llàstima deixar-ho córrer perquè no tenim on assajar".


Gerard Sòria

Hem volgut fer un vot de confiança a l’Ajuntament i desconvocar la concentració que teníem prevista per avui, perquè bàsicament es tractava d’això: de què l’Ajuntament ens escoltés i ens donés alguna solució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.