Els centres educatius de Sant Cugat tanquen la setmana amb quatre grups confinats

La primera setmana de classes després de Nadal acaba amb 128 persones, entre alumnat i personal docent, confinades per algun positiu de Covid-19


Temes relacionats

Sant Cugat supera els 4.000 positius de Covid-19 des de l'inici de la pandèmia (15/gen/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del col·legi Pureza de María / Foto: Ajuntament (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu del col·legi Pureza de María / Foto: Ajuntament (Lluís Llebot)

Els centres educatius de Sant Cugat tanquen la primera setmana de classes després de Nadal amb quatre grups confinats, set menys que abans de les festes. Segons les xifres publicades per la Generalitat, la setmana acaba amb 128 persones, entre alumnat i personal docent, confinades per algun positiu de Covid-19, un 30% menys que la setmana passada, 141 menys que al desembre.

L'escola amb més grups i persones confinades és el Pureza de María. El centre té un grup i 32 persones afectades per la pandèmia. En total hi ha quatre centres santcugatencs afectats: l'Avenç, La Farga i l'escola Thau, a més del Pureza de María.

A Catalunya, ara hi ha 670 grups estables confinats, un 0,93% del total. En total hi ha 18.036 persones confinades, un 94% de les quals són alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.