Un tiktoker santcugatenc s'ofereix a impulsar el comerç local

@gerryquerryberry ha aconseguit més de 40.000 seguidors creant contingut en català a través de TikTok


  • Comparteix:

El tiktoker santcugatenc vol ajudar el comerç local a través del seu canal / Foto: Cedida

El tiktoker santcugatenc vol ajudar el comerç local a través del seu canal / Foto: Cedida

Es diu Gerard Querol, és de Sant Cugat i té més de 40.000 seguidors a TikTok. Aquest jove santcugatenc de 21 anys, estudia Dret i Relacions Internacionals i, quan les discoteques encara estaven obertes, el podíeu trobar a l'Apolo, al Razzmatazz i, de tant en tant, al Bocca Sant Cugat. Ara vol ajudar als comerços locals, de forma totalment desinteressada, fent-los publicitat a través del seu canal de TikTok.

Amb el nom @gerryquerryberry aquest santcugatenc crea i publica, des del confinament total de l'inici de la pandèmia, continguts en català per TikTok, la xarxa social de moda. Quan va començar va ser "per passar-m'ho bé i veure comentaris; era una eina terapèutica i a la vegada em distreia". Però aviat els seus seguidors van començar a augmentar exponencialment fins a arribar als prop de 45.000 que té avui.

Ara vol aprofitar la seva visibilitat per ajudar el comerç local, "que està patint molt". De moment té moltes idees per fer vídeos sobre temàtiques tan diverses com els millors restaurants per a joves de la ciutat o què fer una tarda de tancament perimetral si t'avorreixes. Qualsevol comerç de Sant Cugat que hi estigui interessat, pot contactar amb el jove santcugatenc per dur a terme alguna acció d'aquest tipus.

@gerryquerryberry

Millors llocs de Sant Cugat amb @icatkids si voleu veure-ho sencer al seu canal de Youtube! ##moodztv3 ##catalunya ##estiktokat ##catala ##pertu

? sonido original - Gerry



Gerard Querol

El que busco és difondre el català, que es vegi una mica més. Perquè abans hi havia com un monopoli de poques persones que creaven contingut en català i ara crec que s'està democratitzant una mica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.