Joaquim Martín s'acomiada de la Policia Local de Lloret per ser el nou inspector en cap de Sant Cugat

Tal com va explicar el regidor de Seguretat, Martín serà el cap d'una nova cúpula formada per dos inspectors i un sotsinspector


  • Comparteix:

Joaquim Martín és el tercer començant per l'esquerra / Foto: ACN

Joaquim Martín és el tercer començant per l'esquerra / Foto: ACN

Joaquim Martín és la persona escollida per ser el nou inspector en cap de la Policia Local de Sant Cugat. Divendres passat va ser presentat el nou inspector en cap de Lloret de Mar, César Martínez, que substitueix Martín en el càrrec, i en aquell acte es va explicar que ha plegat perquè ve a Sant Cugat a liderar la Policia Local, tal com ja havia avançat el 'Tot Sant Cugat'. Joaquim Martín, que encara no s'ha incorporat al seu nou càrrec, es posarà al capdavant d'una nova cúpula reforçada, que comptarà amb l'actual inspector en cap, Josep Maria Escarré, com a segon inspector, i amb el mateix sotsinspector actual, tal com va explicar Francesc Carol, regidor de Seguretat Ciutadana, a Cugat Mèdia.

En l'acte de comiat de Martín de Lloret de Mar i de presentació del nou cap de la Policia Local de la població de la Costa Brava, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, va explicar que quan Martín "va informar de la seva decisió de començar un nou projecte a Sant Cugat, vam tenir clar que el relleu seria intern i que la persona idònia era el sotsinspector César Martínez, un agent que gaudeix d'un gran respecte dins de la plantilla i que té un gran coneixement de la realitat social" de la localitat selvatana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.