Augmenten significativament els grups confinats a centres educatius santcugatencs

El municipi tanca la setmana amb 27 grups estables confinats de 13 centres


  • Comparteix:

Interior d'un centre escolar a principis de curs / Foto: Cugat Mèdia

Interior d'un centre escolar a principis de curs / Foto: Cugat Mèdia

Els grups confinats de centres educatius de Sant Cugat augmenten i ho fan considerablement. Segons les xifres publicades per la Generalitat, en una setmana els grups confinats han passat de quatre a 27. En total, hi ha més de 600 persones de l'àmbit educatiu santcugatenc confinades.

13 dels 65 centres educatius que hi ha a Sant Cugat tenen algun grup confinat, és a dir, el 20%. Són Àgora, Avenç, Ciutat d'Alba, Joan Maragall, la Mirada, Angeleta Ferrer, Arnau Cadell, CAR Sant Cugat, Catalunya, Pins del Vallès, Farga, la llar d'infants Little Ducky i Pureza de María, amb fins a sis grups estables confinats i 175 persones aïllades.

A més, l'Olivera, el Thau, Tretze Vents i el Viaró tenen persones confinades sense que hagi estat necessari aïllar cap grup.

Al Vallès Occidental hi ha 174 centres amb grups confinats, el 31%. A Catalunya, ara hi ha 2.689 grups estables confinats, un 3,73% del total. En total, hi ha 61.547 persones confinades, majoritàriament alumnes. Unes xifres que continuen augmentant des de principis d'any amb l'inici del segon trimestre.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.