El Consell d'Infants posarà de manifest com la canalla de Sant Cugat viu la situació sanitària

Una quarantena d'alumnes de 5è i 6è forma part de la desena edició d'aquest espai participatiu


  • Comparteix:

Els infants de Sant Cugat abordaran com estan vivint la pandèmia / Foto: Cedida

Els infants de Sant Cugat abordaran com estan vivint la pandèmia / Foto: Cedida

El Consell d'Infants del curs 2020-2021 ha rebut l'encàrrec de reflexionar sobre com està afectant la pandèmia a la canalla. Aquest dilluns, en la sessió constitutiva d'aquest espai participatiu, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha recordat amb els infants com la Covid-19 ho ha capgirat tot. 'Volem saber com us sentiu per mirar d'ajudar-vos', els ha demanat. A la trobada hi han participat una quarantena de nens i nenes de les 19 escoles que formen part del consell, així com la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert, la regidora d'Educació i Infància, Pilar Gorina, i els portaveus dels grups municipals. Laia Herrero, de l'escola Ciutat d'Alba, i Marc Mondelo, de l'escola Thau, han estat elegits vicepresidents del consell.

Aquesta ha estat la desena vegada que s'ha constituït el Consell d'Infants. Els joves participants, alumnes de 5è i 6è de primària, han tingut l'oportunitat de presentar-se i d'explicar com els està afectant la situació sanitària. En general, s'han mostrat molt contents de formar part d'aquesta iniciativa.

Les escoles que aquest any estan involucrades en el Consell d'Infants són L'Olivera, Gerbert d'Orlhac, la Floresta, Joan Maragall, Thau, Àgora, Avenç, Collserola, Catalunya, la Farga, Viaró, Hatikva, Ciutat d'Alba, Pureza de María, Creanova, Ferran i Clua, Pi d’en Xandri, Santa Isabel i Turó de Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.