Interins de l'Ajuntament s'uneixen a la caravana de vehicles a Barcelona per reclamar la seva fixesa

La nova secció sindical del consistori IAC-CATAC també s'ha afegit a la protesta


  • Comparteix:

Personal interí de l'Ajuntament de Sant Cugat s'uneix a la caravana de Barcelona / Foto: Cedida

Personal interí de l'Ajuntament de Sant Cugat s'uneix a la caravana de Barcelona / Foto: Cedida

Una quarantena de treballadors de l'Ajuntament s'ha sumat aquest diumenge a la caravana de vehicles a Barcelona per reclamar la fixesa del personal interí i laboral temporal a l'administració pública. La nova secció sindical del consistori IAC-CATAC, impulsada pel Col·lectiu d'interins i laborals en frau de llei del consistori, també s'ha afegit a la protesta convocada per la Plataforma d'Interins de Catalunya (PIC) i la Plataforma Estatal Treballadors Públics en frau de llei (MI#15F). L'objectiu de la caravana era exigir una 'solució justa' per als treballadors interins amb contractes temporals en frau de llei.

Centenars de persones i vehicles, segons l'organització, s'han unit a la caravana que ha recorregut el centre de Barcelona des de plaça Espanya fins a l'estació de França. Aquesta mateixa acció s'ha repetit a 26 ciutats de l'Estat espanyol. Al final de la concentració s'ha llegit un manifest per reclamar "l'aturada de tots els processos selectius que afecten les víctimes d'abús" i sancionar l'abús de la temporalitat a l'administració, obligant-les a fer fixes els seus interins.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.