Satisfacció del comerç local pel pagament fraccionat en 5 minuts en els aparcaments municipals


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants considera que això és positiu pels establiments i pels clients

La Federació d'Associacions de Comerciants considera que això és positiu pels establiments i pels clients

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat està molt satisfeta per la decisió d'aplicar a partir d'aquest mes tarifes per fraccions de cinc minuts als aparcaments municipals. El seu president, Josep Lluís Galvany, considera que aquesta mesura afavorirà el comerç del centre.

Des de principis de mes, els aparcaments municipals dels Quatre Cantons i la plaça Lluís Millet apliquen el pagament fraccionat en cinc minuts. Abans, la fracció mínima era d'una hora completa. Aquesta mesura s'aplicarà en breu també a l'aparcament de l'avinguda Francesc Macià.

Aquesta mesura ha estat rebuda amb satisfacció pel comerç local, que considera que això beneficiarà tant al comerç com als clients que necessitin estacionar el vehicle per poca estona. El president de la Federació d'Associacions de Veïns, Josep Lluís Galvany, qualifica de 'perfecta' aquesta mesura.

Josep Lluís Galvany

Em sembla molt bé, ho he estat parlant amb el regidor de Comerç i ho valorem molt positivament ja que a vegades només necessites 10 minuts i això és perfecte.


Recordem que amb aquest nou sistema tarifari, els usuaris han de pagar un mínim de 15 minuts, i a partir d'aquí, el preu és de 15 cèntims d'euro cada 5 minuts, durant el primer tram horari de dues hores, i passat aquest temps, de 10 cèntims cada 5 minuts. D' aquesta manera, els usuaris pagaran només per l'estona real que tinguin estacionat el vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.