L'AAVV de Can Cortés es conjura per desencallar les demandes pendents del barri

L'entitat ha posat en marxa un pla estratègic intern per organitzar-se


  • Comparteix:

Can Cortés és un dels barris que forma part del districte de Les Planes / Foto: Cedida

Can Cortés és un dels barris que forma part del districte de Les Planes / Foto: Cedida

Els integrants de l'Associació de Veïns de Can Cortés van votar unànimement a un pla estratègic intern de quatre anys on defineixen les línies a seguir per fer arribar les demandes del barri a l'Ajuntament. Disposar de transport públic el cap de setmana, millorar els subministraments d'aigua i de llum o millorar el servei de neteja de la via pública són algunes de les necessitats que el veïnat s'han proposat abordar.

Segons el portaveu de l'assemblea, Borja Aitor Arriaga, aquest pla defineix el camí a seguir per donar resposta a les seves demandes. Arriaga subratlla que s'ha obert "una línia de treball directa amb els grups municipals".

A més, el pla també inclou l'elaboració d'una moció (amb la intenció que esdevingui institucional) "que serveixi d'eina per fer arribar les inversions a aquest barri, en el qual fa temps que ens sentim ciutadans de segona". Aquestes inversions s'haurien de plasmar en els pressupostos dels pròxims quatre anys per resoldre els problemes dels quals es queixa el veïnat. Disposar d'una patrulla policial de proximitat, millorar les instal·lacions de llum i aigua i ampliar el servei de bus a demanda dels caps de setmana i festius són algunes de les reivindicacions que l'entitat posa sobre la taula.




Borja Aitor Arriaga

Per això hem volgut obrir aquestes vies de comunicació i de treball amb tots els partits perquè des del Ple de l'ajuntament es prenguin decisions que facin que el nostre barri comenci a notar que també importem.

Borja Aitor Arriaga

Estem parlant de tenir transport públic el cap de setmana, que no en tenim. O estem parlant de què no ens marxi la llum cada dos per tres. O que el subministrament d'aigua sigui regular. No estem parlant de grans pijades, estem parlant de serveis molt bàsics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.