Espectacles amb titelles per a tota la família aquest febrer a Sant Cugat

Històries tradicionals però amb un aire renovat i innovador són les propostes que ofereix Can Ninot


  • Comparteix:

Un espectacle de titelles / Foto: Cedida

Un espectacle de titelles / Foto: Cedida

El públic familiar té noves propostes per gaudir d'espectacles de titelles aquest mes de febrer. Els propers caps de setmana, Can Ninot ofereix a la Casa de Cultura quatre obres diferents: 'El llop cantaire, la Caputxeta i els 3 porquets', 'El patufet', 'L'aneguet lleig' i 'Circ Llull'. Propostes culturals destinades als més menuts, però per gaudir en família.

Els encarregats de representar els espectacles seran les companyies Tian Cusidó, Pengim-Penjam i Microtroupe, que donaran un aire innovador a les històries tradicionals. "Intentem aportar altres finals i sorpreses a les històries de tota la vida, perquè si no sempre és el mateix", explica Cristina Cabasés de l'àrea de comunicació de Can Ninot. Per aquesta raó, els titelles inclouen, entre d'altres, personatges amb cadira de rodes per oferir una perspectiva inclusiva, així com aspectes innovadors i enfocaments diversos. "La història de 'El llop cantaire' està explicada amb titelles fetes a partir de fruites i verdures, que fa que sigui innovador, si més no", comenta Cabasés.

'El llop cantaire
'El llop cantaire' està explicada amb titelles fetes a partir de fruites i verdures / Foto: Cedida


Des de Can Ninot recomanen aquesta sèrie d'esdeveniments culturals, "perquè aporten alegria i fan xarxa i, a més, és una manera de tornar a la cultura el que ens ha donat durant el confinament", afegeix Cristina Cabasés.

Un espectacle de titelles de la Cia Tian Cusidó
Un espectacle de titelles de la Cia Tian Cusidó / Foto: Cedida


Els espectacles es duran a terme respectant les mesures de seguretat anticovid, per aquesta raó s'ha de fer una reserva prèvia a través de la pàgina web de Can Ninot. La recollida d'entrades serà una hora abans de la funció, a la Casa de la Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.