El seminari 'Pensament per la Pau' de la Unipau reflexionarà sobre el treball remunerat

En la seva 18a edició, la cita s'adapta a la pandèmia i se celebrarà de manera telemàtica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una activitat de la Unipau / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una activitat de la Unipau / Foto: Cugat Mèdia

El seminari d'hivern 'Pensament per la pau', organitzat per la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), s'adapta a la pandèmia i celebra aquest febrer la seva 18a edició dedicat a 'Treball remunerat: Subsistència o Vida'. El seminari se celebrarà de manera telemàtica el 24, 25 i 26 de febrer de set a nou de la nit. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer omplint aquest formulari.

El seminari s'inaugurarà el dimecres 24 de febrer amb una xerrada a càrrec de l'advocat del Col·lectiu Ronda, Txé Gasch, sobre el poder adquisitiu i com, aquest, cada vegada és menor.

El cicle continuarà dijous 25 amb la professora del Departament de Sociologia i Treball Social de la Universitat del País Basc (UPV/EHU), Matxalen Legarreta, que se centrarà en la distribució del temps de treball domèstic i les cures per descobrir si hi ha avanços cap a la convergència de gènere.

El punt final el posarà el professor d'economia de la Universitat de Barcelona (UB) i membre del comitè redactor de Sin Permiso, Daniel Raventós, que parlarà sobre la renda bàsica i la renda màxima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.