Es redueixen un 66% les sancions per incomplir les restriccions anti-Covid en una setmana

Els Mossos d'Esquadra interposen 38 multes entre l'1 i el 7 de febrer, la majoria per saltar-se el confinament municipal o el toc de queda


Temes relacionats

[Mapa] Quins són els límits del Vallès Occidental? ( 8/feb/21)

Les dades de l'evolució de la Covid-19 a Sant Cugat es tornen a estancar ( 8/feb/21)


  • Comparteix:

31 sancions per incomplir el confinament municipal / Foto: Cugat Mèdia

31 sancions per incomplir el confinament municipal / Foto: Cugat Mèdia

En una setmana, les sancions per incompliment de mesures anti-Covid s'han reduït un 66%. De l'1 al 7 de febrer, els Mossos d'Esquadra han interposat 38 multes per saltar-se les restriccions per frenar l'evolució de la pandèmia, una xifra molt inferior si la comparem amb la de la setmana del 25 al 31 de gener, quan van ser 114. Del total, 31 sancions s'han tramitat per incomplir el confinament municipal o nocturn, cinc són per no utilitzar o fer ús inadequat de la mascareta i, per últim, dues multes per no respectar la distància física interpersonal.

Des del 3 de gener, a Sant Cugat, s'han interposat un total de 221 sancions per incomplir algunes de les restriccions en vigor a Catalunya de les quals, 122 són per saltar-se el toc de queda o el confinament municipal, que ha estat vigent fins aquest diumenge.



La resta de multes es divideixen de la següent manera: 23 per superar el nombre de persones assistents a trobades tant en l'àmbit privat com en el públic; 17 per consumir de manera compartida begudes alcohòliques a la via pública o a espais oberts al públic sense llicència; 28 per no dur mascareta o no dur-la ben posada; 18 per no respectar la distància física interpersonal; 12 per incompliments diversos en el sector de la restauració; i una per fumar en la via pública o en un espai a l'aire lliure sense mantenir la distància interpersonal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.