Serveiscat guanya el primer premi del concurs d'aparadors de Carnaval

La temàtica del concurs d'aquest any ha estat el Ball de gitanes, dansa tradicional del Carnaval


  • Comparteix:

Imatge del comerç guanyador del concurs d'aparadors de Carnaval / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del comerç guanyador del concurs d'aparadors de Carnaval / Foto: Cugat Mèdia

Serveiscat, el centre de dietètic Gert i el colmado Quílez són els establiments que se situen al pòdium del segon Concurs d'aparadors de Carnaval, que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat juntament amb el 'TOT Sant Cugat' i la Comissió de Carnaval i el Gall de Sant Cugat. L'objectiu d'enguany pretenia implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant aquestes dates festives i la temàtica ha estat el Ball de Gitanes, la dansa tradicional del Carnaval.

Serveiscat, ha obtingut el primer premi, un anunci de mitja pàgina al 'TOT Sant Cugat' i un distintiu de reconeixement "per la seva originalitat i qualitat artística". La propietària i administrativa del comerç, Anna Rigoll, ha mostrat la seva alegria a l'haver obtingut el primer premi: "Intentem participar en tots els concursos i iniciatives culturals que hi hagi al poble i també ho fem perquè acabem d'obrir l'empresa i així li podem donar visibilitat". A més, també ha explicat que han volgut relacionar la temàtica d'aquest any amb el seu negoci d'instal·lacions basades en la proximitat, el medi ambient i la responsabilitat social. "Hem volgut fer com si la gitana sortís de la terra: li hem posat de títol 'Arrelades', per les dues simbologies: arrelades a la terra i arrelats al medi", ha explicat Rigoll.

La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha estat una de les encarregades de lliurar els guardons.


Anna Rigoll

Volíem que fos quelcom arrelat a la terra i amb uns temes naturals. Hem volgut fer com si la gitana sortís de la terra. De fet, li hem posat un títol i tot, que és 'Arrelades', per les dues simbologies: arrelades a la terra i arrelats al medi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.