Els Jardins del Vallès quedaran tancats a la nit

La decisió s'ha pres per evitar que el jovent en faci un mal ús nocturn, fet que preocupa el veïnat


  • Comparteix:

L'amfiteatre dels Jardins del Vallès podrà acollir tot tipus d'espectacles / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'amfiteatre dels Jardins del Vallès podrà acollir tot tipus d'espectacles / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els renovats Jardins del Vallès, que estan oberts al públic des de finals de desembre, quedaran completament tancats durant la nit. Aquesta decisió dona resposta a les preocupacions del veïnat sobre l'amfiteatre que s'ha instal·lat en aquest espai, ja que considerava que podria 'mantenir i agreujar els problemes delictius' a la zona. Tot plegat ho ha explicat aquest dimarts el regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, al consell de barri de Centre Est.

Simarro també ha explicat que, tot i que la remodelació ja està pràcticament enllestida, encara queda pendent instal·lar dues taules més de pícnic i acabar el tancat perimetral del parc. El consistori ha iniciat els tràmits per reprendre el tancament, però, tal com ha explicat Simarro, ara mateix, pel toc de queda de les deu de la nit, no és una qüestió prioritària. Tampoc s'ha decidit encara quin serà l'horari de tancament i obertura del parc.

El toc de queda no ha evitat, per això, que el jovent ja s'hagi començat a reunir diürnament a l'amfiteatre dels Jardins per a fer-hi botellot, tal com sospitava el veïnat que passaria en aquest espai. De moment se'n té constància, per queixes puntuals, però no s'ha fet cap actuació, segons ha explicat un dels veïns de la zona que ha assistit al consell de barri, Víctor Ruiz.

La presidenta del consell de barri, la tinenta d'alcaldia Esther Madrona, ha proposat la creació d'un grup de treball per abordar la inauguració del nou equipament.


Víctor Ruiz

Ara que no hi ha activitat, ja s’està fent servir l’amfiteatre per fer botellot. S’hauria de posar algun control, a veure com s’evita això. Perquè això ja ha començat. I durant el dia, no durant la nit. És una de les pors que teníem, que quan poséssim això es faria servir malament, i es confirma que a la més mínima oportunitat, ja estan amb això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.