Arriba la 4a xocolatada solidària contra el càncer infantil

La iniciativa coincideix amb el Dia Internacional contra el càncer infantil, que és dilluns vinent


  • Comparteix:

Cugat Mèdia va participar a la xocolatada solidària de l'any 2020 / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia va participar a la xocolatada solidària de l'any 2020 / Foto: Cugat Mèdia

Amb motiu del Dia Mundial contra el càncer infantil, que se celebra el 15 de febrer, arriba la 4a Xocolatada solidària, un projecte nascut per recaptar fons per aquesta causa. La iniciativa està organitzada per 14 entitats, entre elles la santcugatenca Associació Anita. Gràcies a les tres edicions anteriors ja s'han recaptat més d'un milió d'euros.

Amb el lema 'Muntarem un bon cacau', l'edició d'aquest any s'ha hagut d'adaptar, com tot, a les circumstàncies de la pandèmia. Des de l'organització proposen una bona llista de maneres per a realitzar la xocolatada de forma presencial i seguint les mesures de seguretat, així com diferents opcions per a fer-ho de forma no presencial, però mantenint l'esperit de l'acte.

La presidenta de l'Associació Anita, Carolina Amado, s'ha mostrat molt satisfeta amb les 270 inscripcions que ja han rebut enguany i les múltiples donacions que s'han fet a la causa. Segons ha dit, però, "el repte és arribar a les 1.200 xocolatades, que són els nous casos que hi ha de càncer infantil a Espanya cada any". Amado també ha explicat que amb la suma del que s'ha recaptat en les tres edicions ja celebrades han arribat a superar el milió d'euros.

Per a més informació i per a inscripcions, es pot consultar el web de la iniciativa.


Carolina Amado

En total, hem recaptat un milió d'euros en les tres anteriors. El nostre repte és arribar a les 1.200 xocolatades, que són els nous casos que hi ha de càncer infantil a Espanya cada any. I la covid no ho va permetre l'any passat, però el nostre objectiu és arribar algun dia a aquestes 1.200 xocolatades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.