Es redueixen el nombre de grups confinats de centres educatius de Sant Cugat

Hi ha 17 grups confinats de vuit centres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'afectació de la Covid-19 a centres educatius de Sant Cugat es redueix. El municipi ha tancat la setmana amb 17 grups confinats, cinc menys en una setmana, de vuit centres. Això implica que el 12% dels centres de la ciutat té algun grup aïllat. En total, hi ha 443 persones de l'àmbit educatiu confinades, segons dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat.

Així, ara mateix hi ha grups confinats als següents centres: Àgora (4 grups), a l'institut-escola Catalunya (2), a la Farga (3), a l'escola Hatikva (3), CreaNova (1), l'Olivera (2), a l'institut Arnau Cadell (1) i al Politècnic (1).

Al Vallès Occidental també es redueixen els grups confinats fins als 108, amb un afectació del 19% dels centres de la comarca. A Catalunya, ara hi ha 873 escoles amb grups estables confinats, un 17,10% del total. En total, hi ha 35.714 persones confinades, majoritàriament alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.