Cugat Mèdia torna a col·laborar amb la investigació del càncer infantil

El mitjà públic ha celebrat la 4a Xocolatada solidària en format virtual


  • Comparteix:

Els treballadors de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Els treballadors de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia ha col·laborat un any més amb la Xocolatada solidària amb un esmorzar virtual. Els treballadors i treballadores del mitjà local han participat en la iniciativa adaptant-se a les condicions sanitàries del moment, fent una videotrucada on cadascú ha gaudit de la xocolata en el format que més li ha vingut de gust. A part de compartir aquest esmorzar virtual, els empleats han fet diferents donacions per tal de recaptar fons per la investigació del càncer infantil. La Xocolatada solidària és una iniciativa que organitzen 14 associacions, entre elles, la santcugatenca Associació Anita.

El lema d'enguany de la Xocolatada solidària és 'Muntarem un bon cacau' i també hi han participat l'AFA Escola Turó de Can Mates, l'escola Bressol de Valldoreix, i les escoles Jaume Ferran i Clua, Olivera, Santa Isabel i Pureza de Maria. Les donacions es poden fer a la pàgina web de la Xocolatada solidària.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.