Tancat un dels accessos al pantà de Can Borrell pel mal estat de les escales

El Parc de Collserola inhabilitarà definitivament aquesta infraestructura per la seva perillositat


  • Comparteix:

Tancades les escales d'accés al pantà de Can Borrell / Foto: Ajuntament

Tancades les escales d'accés al pantà de Can Borrell / Foto: Ajuntament

Un dels accessos al pantà de Can Borrell ha quedat tancat pel mal estat de les escales. Els serveis tècnics del Parc de Collserola i de l'Ajuntament han detectat un important deteriorament d'aquesta infraestructura en els darrers mesos i s'ha procedit a eliminar les escales. També ha quedat tallada la sortida nord de la passera de la presa del pantà i cal entrar i sortir pel mateix accés, a la banda sud. En els pròxims mesos, el Parc de Collserola, inhabilitarà aquest accés per la seva perillositat.

Ara, per arribar al pantà des de la pista B-02, que uneix la masia de Can Borrell amb la urbanització Sol i Aire, cal seguir l'anomenat camí de les Monelles, uns 250 metres més endavant, arribant al pantà des de la zona de la cua. Des del pantà, es pot retornar a Can Borrell pel camí que passa per l'altra banda de la riera de Can Borrell, que està degudament retolat, fent un recorregut circular.

El pantà de Can Borrell
Aquest petit embassament va ser construït a principis del segle XX per garantir el reg dels camps de conreu de la masia de Can Borrell. L'any 2013 es va configurar un itinerari circular entre la masia-restaurant de Can Borrell i el pantà. Es va construir una passarel·la sobre la presa i un pont penjant de dotze metres per salvar una torrentera. Part d'aquest itinerari circular és el que ara ha quedat tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.