L'acord entre l'Ajuntament i La Unió per determinar propietat i usos de la nova seu, pendent de l'assemblea

L'entitat ja té la proposta del consistori i la farà arribar als socis perquè decideixin si l'aproven en una assemblea extraordinària el 13 de març


Temes relacionats

[Cronologia] La remodelació i viabilitat de La Unió, onze anys de negociacions (17/des/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del nou edifici de la Unió / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu del nou edifici de la Unió / Foto: Ajuntament

Nou pas per desencallar el conflicte entre La Unió i l'Ajuntament. L'entitat ja té una proposta del consistori per escrit, que farà arribar als socis perquè l'aprovin, o no, en una assemblea extraordinària el proper 13 de març. Des de la junta no volen donar detalls encara de la proposta del govern local, que haurà de determinar el repartiment de la propietat i dels usos i activitats de la nova seu i determinar la liquidació del consorci. L'acord permetria, també, el retorn de les seccions a la nova seu.

La intenció de la junta és arribar a un acord per no "eternitzar el conflicte". De fet, asseguren que tancar-ho seria "el millor pel present i pel futur de La Unió". Ho ha explicat a Cugat Mèdia el president de l'entitat, David Pujol, que també assegura que han de ser els socis els qui ratifiquin "que les línies de negociació són les correctes". Si l'assemblea ho valida, encara caldrà treballar en alguns detalls, però les seccions tornarien a la seu "immediatament després".

L'assemblea serà dissabte 13 de març a dos quarts d'onze del matí i, tot i que encara s'ha de tancar el lloc, la intenció és que sigui en un format semipresencial per afavor al màxim la participació i l'assistència. Volen trobar un espai amb capacitat per a una seixantena de persones i, a més, aquelles que no vulguin o puguin apropar-s'hi també s'hi podran connectar telemàticament. La setmana que ve la junta farà arribar per escrit els detalls de la proposta de l'Ajuntament perquè se la puguin estudiar de cara a l'assemblea.


David Pujol

El que volem és arribar a acords i desencallar a un acord. Per fer-ho, s'ha de cedir per les dues parts i això és el que estem fent. Nosaltres des de la junta explicarem que creiem que és el millor pel present i pel futur de La Unió. Si no arribem a un acord seria eternitzar aquest conflicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.