Sant Cugat tanca la setmana amb 17 grups confinats de 13 centres educatius

Es redueix el nombre de persones confinades en una setmana, entre alumnat i personal docent, fins a 395


Temes relacionats

Una setmana més de restriccions, tot i que tornen les extraescolars i el lleure a Infantil i Primària (19/feb/21)

El risc de rebrot continua creixent a Sant Cugat i arriba als 232 punts (19/feb/21)


  • Comparteix:

17 grups confinats de centres educatius de Sant Cugat / Foto: Ajuntament (Lluís Llebot)

17 grups confinats de centres educatius de Sant Cugat / Foto: Ajuntament (Lluís Llebot)

El nombre de grups de centres educatius de Sant Cugat confinats a causa de la Covid-19 és el mateix de la setmana passada (17), però augmenta considerablement la xifra de centres afectats: de vuit a 13. Això implica que el 20% dels centres de la ciutat té algun grup aïllat. En total, hi ha 395 persones de l'àmbit educatiu confinades, segons dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat, 48 menys que fa una setmana.

Així, ara mateix hi ha grups confinats als següents centres: a les escoles L'Olivera (1), Joan Maragall (1) i Sefardí Hatikva (1), a l'institut-escola Catalunya (1), al Pureza de María (1), al Thau (3), al Viaró (1), CreaNova (1), Politècnic (1), Sant Cugat ESN (1) i als instituts Joaquima Pla i Farreras (3), Arnau Cadell (1) i Angeleta Ferrer (1). Per tant, són 13 dels 65 centres educatius de la ciutat, el que suposa un 20% del total.

Al Vallès Occidental també es redueixen els grups confinats fins als 89, amb una afectació del 16% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats augmenta fins a 1.102, un 1,53% del total. En total, hi ha 26.472 persones confinades, majoritàriament alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.