'On som les joves?', la campanya que reivindica el paper del jovent durant la pandèmia

L'Aplec Jove és la plataforma que hi ha darrere els missatges que han aparegut durant les últimes setmanes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del missatge 'On som les joves' a un punt de Sant Cugat / Foto: Aplec Jove

Imatge del missatge 'On som les joves' a un punt de Sant Cugat / Foto: Aplec Jove

La plataforma d'Entitats Juvenils de Sant Cugat Aplec Jove es troba darrere el missatge reivindicatiu 'On som les joves?', que ha anat apareixent durant les últimes setmanes pels carrers de la ciutat. La campanya neix arran la necessitat de reivindicar el paper dels joves durant la crisi de la covid-19, que han rebut una 'crítica constant' i se'ls ha 'culpabilitzat' per l'empitjorament i els rebrots al llarg dels mesos de pandèmia.

La plataforma vol visibilitzar la seva posició, defensar les necessitats dels més joves de la ciutat i denunciar que els últims mesos s'han prioritzat els interessos productius davant la manca d'interés cap a altres sectors, com el lleure o l'habitatge. És per això, que l'Aplec Jove vol recuperar el fil de la campanya de suport veïnal que van fer a principis del confinament amb la xarxa de suport i donar resposta a cinc àmbits concrets: el lleure, l'estudi i treball, l'habitatge, les cures i la cultura.

"Les joves que ens vam organitzar per crear la xarxa de suport, les joves que hem estat promovent i participant d'una cultura segura, les joves que posem el cos per aturar un desnonament i perquè ningú mai més no el facin fora de casa, les joves que hem estat compaginant l'estudi i treball, dia sí, dia també, en males condicions. Som les joves que hem estat present i lluitant per recuperar els nostres drets, i seguirem fent-ho", afirmen des de l'Aplec Jove.

Durant les properes setmanes l'entitat farà diferents xerrades i activitats a Sant Cugat per tractar aquesta situació en el marc de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.