Un tram del carrer d'entrada a l'escola Ciutat d'Alba serà per a vianants

Es tracta d'una prova pilot per millorar la seguretat a l'entorn del centre educatiu


  • Comparteix:

Imatge del carrer de Pere Ferrer / Foto: Google Street

Imatge del carrer de Pere Ferrer / Foto: Google Street

El tram del carrer de Pere Ferrer que dona accés a l'escola Ciutat d'Alba passarà a ser per a vianants. Així, a partir de l'1 de març quedarà tallat al trànsit motoritzat aquest tram, mentre que l'aparcament a la resta del carrer es permetrà fora de l'horari lectiu. A més, es donarà prioritat de pas als vehicles que surtin del carrer de Pere Ferrer respecte als d'avinguda de les Marines o de carretera de Vallvidrera. Es tracta d'una prova pilot per pacificar el trànsit i millorar la seguretat a l'entorn del centre escolar.

La mesura havia de posar-se en funcionament el març passat, però va quedar ajornada per la pandèmia. En el seu moment, la proposta va generar certa inquietut entre alguns veïns, que van ser cridats a una sessió informativa.

Ara, amb el retorn de les classes presencials i la finalització d'unes obres a l'escola, l'Ajuntament posarà en marxa aquesta prova pilot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.