Sant Cugat dona la benvinguda al primer nadó de 2021

El nadó i la família han rebut un lot d'obsequis de comerços i empreses de la ciutat en la 21a edició de la iniciativa que organitza Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El guardonat de la iniciativa de Cugat Mèdia 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', Pau Abad Vilanova, ha estat rebut oficialment aquest dimarts a l'ajuntament. La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, l'Ajuntament i els comerços i empreses col·laboradores han donat la benvinguda al nadó amb un lot d'obsequis. La família també s'ha endut una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros de Catalana Occident, que patrocina la iniciativa des dels seus inicis. Enguany s'ha celebrat la 21a edició de la recepció del primer santcugatenc de l'any.

El Pau Abad va néixer l'1 de gener a les dotze i dos minuts del migdia. Durant l'acte, l'acompanyaven el seu pare, Sergi Abad, i la seva mare, Marta Vilanova. També hi ha participat la seva germana de quatre anys, la Clara. La família s'ha mostrat molt agraïda pels detalls. La mare del Pau ha afirmat que "Sant Cugat és una ciutat de nens i actes com aquests evidencien que es pensa en un futur i que es viu encarat als nens i als adults".

Enguany, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç, Mans de Sant, Mariana Castel, Més Marcs, Pastisseria Sàbat, Sant Cugat H&R, Tot Sant Cugat i Vins Noe. Gràcies a les aportacions de tots els participants, la família Abad Vilanova ha rebut productes, vals i descomptes per gaudir a la ciutat. Cugat Mèdia ha fet entrega d'una ràdio de joguina al Pau, amb el seu nom gravat, i d'un llibre a la seva germana Clara. L'Ajuntament també ha fet entrega de regals als dos germans.

Es tracta del 21è any que Cugat Mèdia organitza aquesta rebuda del primer santcugatenc de l'any, de la mà de Grup Catalana Occident. Com ja és habitual, l'asseguradora ha regalat a la família una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros.

La directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca, ha definit la iniciativa com "un acte ple de tendresa, molt emotiu que ens agrada molt organitzar des de Cugat Mèdia". Lablanca ha recordat el desaparegut Pere Pahisa, qui va llançar la iniciativa fa 21 anys i n'ha estat partícip any rere any. Per a la directora de Cugat Mèdia, "la iniciativa és una aposta pels nens i nenes de la nostra ciutat, els nostres futurs lectors. Volem que estiguin informats i que formem una societat més informada, molt més reflexiva i analítica, i això només es pot fer amb mitjans compromesos amb l'ètica periodística".

L'acte de presentació del primer santcugatenc de l'any ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'ajuntament i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha descrit la trobada com una de les "més boniques de l'any". Ingla ha agraït el compromís de Cugat Mèdia amb la ciutadania, així com la col·laboració de les empreses i comerços que hi participen. També hi ha estat present la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

Relació de col·laboradors i premis

  • Catalana Occident: pòlissa de 1.500 euros
  • Sant Cugat Comerç: val de compra de 300 euros als comerços adherits a l'Associació
  • Mans de Sant: sessió de servei per als pares
  • Mariana Castel: làmina fotogràfica el nadó
  • Més marcs: obsequi de la botiga
  • Pastisseria Sàbat: pastís de benvinguda
  • Sant Cugat Hotel & Restaurant: nit d'hotel i esmorzar per als pares
  • TOT Sant Cugat: portada especial del 'TOT Sant Cugat', subscripció anual pel 2021a 'Món Sant Cugat', abonament familiar per al Petits Camaleons 2021
  • Vins Noe: lot de vins i cava



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.