Els Mossos detenen a Sant Cugat un menor d'edat per un robatori amb força a una casa

El jove ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors


  • Comparteix:

Material requisat pels Mossos / Foto: Mossos d'Esquadra

Material requisat pels Mossos / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor d'edat com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili a Mira-sol. Els fets van tenir lloc diumenge de matinada, quan els agents feien tasques de prevenció i van veure dos joves que intentaven amagar-se. Quan els policies s'hi van acostar, els nois van fugir corrent, deixant enrere una bicicleta i un patinet elèctric que portaven.

Un dels joves, a qui els agents van aturar, va intentar desfer-se també d'una motxilla que duia. Els policies van constatar que el noi portava un passamuntanyes negre i uns guants a la butxaca i, quan van recuperar la bossa, hi van trobar estris que es podrien utilitzar per forçar panys i accessos.

El mateix jove va explicar als agents que havia saltat una tanca d'una casa de Mira-sol i que s'havia endut una bicicleta elèctrica i un patinet, que van ser recuperats i retornats als propietaris. Els Mossos van detenir el noi, que ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.