200 persones encerclen el Monestir en una iniciativa de Creu Roja en solidaritat amb les víctimes del tsunami


  • Comparteix:

La iniciativa ha servit per recollir diners per les víctimes i per sensibilitzar la població

La iniciativa ha servit per recollir diners per les víctimes i per sensibilitzar la població

Al voltant de 200 persones s'han aplegat aquest diumenge al migdia a la plaça d'Octavià per intentar encerclar el Monestir de la nostra ciutat. L'acte l'ha organitzat l'Assemblea de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí amb un doble objectiu, recollir els màxims donatius possibles i sensibilitzar a la població santcugatenca que després del sisme submarí encara queda molta feina per fer a la zona afectada.

L'assemblea de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí ha aconseguit aplegar 200 persones per envoltar el Monestir en un acte destinat a sensibilitzar els santcugatencs i a recaptar fons pels afectats del Tsunami. Tot i que s'han quedat lluny dels 800 participants necessaris per poder rodejar-lo el president de l'assemblea, Antoni Aguilera, ha valorat molt positivament les diferents activitats que s'han fet.

Antoni Aguilera

El desig de Creu Roja hagués estat poder donar la volta al monestir, el fet que hi hagués un acte ens ha tret gent, però el que interessa és que Sant Cugat ha mostrat la seva sensibilitat


Els diners recollits aquest diumenge serviran per organitzar la compra i el transport de materials com tendes de campanya, bidons d'aigua, mantes o medicina pels afectats de Sri Lanka i Indonèsia. Aguilera ha volgut destacar el paper jugat per la ciutadania en l'onada de solidaritat que ha seguit al Tsunami i que ha fet que el 75% de les donacions siguin privades.

Antoni Aguilera

El 75% de la quantitat rebuda és de particulars i el 25% de les administracions, això vol dir que ha estat una tragèdia que ha arribat al poble


A part de l'encerclada del Monestir els més petits s'han pogut pintar les mans per immortalitzar-les en un mural i han participat també en la confecció d'un 'arbre dels desitjos'. L'assemblea de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí preveu realitzar un altre acte de sensibilització el mes que ve a Rubí amb d'altres ONG's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.