S'instal·la la primera plataforma que amplia la terrassa d'un local a Sant Cugat

La plataforma que ha instal·lat el Frankfurt Hessen permet treballar amb més distància i garanteix les mesures de seguretat


  • Comparteix:

Imatge de la terrassa del local, ampliada a la calçada / Foto: Frankfurt Hessen

Imatge de la terrassa del local, ampliada a la calçada / Foto: Frankfurt Hessen

El Frankfurt Hessen, situat a l'avinguda del Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori i els Cinemes Sant Cugat, ha instal·lat la primera plataforma per a poder ampliar la terrassa d'un local de restauració de la ciutat. Una plataforma que és desmuntable i proporciona més espai al carrer per poder complir amb les mesures de seguretat actuals i deixar pas als vianants. A més, s'aconsegueix treballar amb la distància que es requereix entre les taules.

La instal·lació de la plataforma s'ha aconseguit gràcies al treball conjunt entre els responsables del local i l'Ajuntament de Sant Cugat, que va començar el maig de l'any passat, quan es va donar l'opció d'ampliar les terrasses a les zones blaves, tal com ha explicat el director del grup Hessen, Rodrigo López, en declaracions a Cugat Mèdia. Amb aquesta primera instal·lació, a més, s'obre l'opció a que més locals puguin adherir-se i sol·licitar la mateixa ajuda pels seus negocis.


Rodrigo López

Hi hem treballat des de maig de l'any passat, quan es va donar la opció a què els locals de Sant Cugat ampliessin l'espai a la terrassa. Nosaltres teníem la idea de fa temps de sol·licitar la zona blava i per això es va obrir aquesta opció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.