Comença la reconstrucció del camí de Sant Cugat a Sabadell després de l'esllavissada provocada pel Glòria

Aquest dilluns, 1 de març, començaran les obres d'arranjament del camí que va resultar danyat pel temporal del gener del 2020


  • Comparteix:

El camí de Sant Cugat a Sabadell va quedar malmès durant el Glòria / Foto: Ajuntament

El camí de Sant Cugat a Sabadell va quedar malmès durant el Glòria / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament arreglarà el camí de Sant Cugat a Sabadell i la via ferroviària Mollet-El Papiol després de quedar malmès durant el temporal Glòria, el gener de l'any passat. Les fortes pluges van provocar l'esllavissament del talús del camí. Les obres de reconstrucció de la infraestructura començaran aquest dilluns, 1 de març, i consistiran en la reconstrucció del talús i la millora del drenatge per a evitar noves esllavissades. Els treballs estaran cofinançats entre el consistori i l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF).

Per part del consistori s'assumirà la reconstrucció del talús nord del carrer, s'adequarà la recollida d'aigües, s'arranjarà el paviment i s'instal·larà la viona. Això suposarà una inversió de 48.806 euros.

Per part de la companyia ferroviària s'assumeix la reconstrucció del talús i l'adequació del drenatge sud; els treballs estan pressupostats en 188.938 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.