La manifestació del 8-M comença a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l'estació

Una performance tancarà la marxa, a dos quarts de nou de la nit, a la plaça del Monestir


  • Comparteix:

Imatge de la manifestació del 8 de març a Sant Cugat de l'any 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la manifestació del 8 de març a Sant Cugat de l'any 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Ni la pandèmia ni les mesures de prevenció de la Covid-19 han pogut aturar la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Amb uns serveis mínims menys restringits del que és habitual, la vaga general d'aquest dilluns 8 de març segueix endavant i compta amb un programa d'activitats al llarg de tota la jornada que conclou, com és habitual, amb una manifestació ciutadana.

A les nou del matí, el Comitè del 8-M convoca una cercavila pels drets de les treballadores al CAP de Sant Cugat. A continuació, a dos quarts de dotze, hi ha un taller de pancartes per la manifestació, també a càrrec del Comitè 8-M, a la plaça de l'U d'Octubre. Per tancar els actes del matí, la plaça de la Vila acull, a les dotze, un acte institucional i la lectura d'un manifest, amb l'assistència de l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Les activitats de la tarda s'inicien a dos quarts de sis amb la lectura del manifest socialista, a càrrec del PSC, a la plaça dels Quatre Cantons. Poc després, a dos quarts de set, Òmnium ofereix una lectura col·lectiva de poemes escrits per dones a la plaça de Barcelona.

La manifestació està convocada a dos quarts de set a la plaça de Lluís Millet pel Comitè del 8-M sota el lema 'Les dones som i serem a primera línia'. A dos quarts de nou del vespre, hi ha una performance de cloenda a la plaça d'Octavià.

A més a més, a les set del vespre també hi ha programada la conferència 'Els drets humans des de la perspectiva feminista', a càrrec de Laia Serra i dins del cicle 'Enraonar'. La xerrada es pot seguir en directe des de Cugat Mèdia.

Consulta aquí totes les activitats del Dia Internacional de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.