El 62,2% dels treballadors interins de l'Ajuntament són dones

El sindicat IAC-CATAC denuncia aquest percentatge i demana que s'aturin les convocatòries d'oposicions


  • Comparteix:

Concentració d'interins a l'Ajuntament de Sant Cugat el passat mes de febrer / Foto: Cugat Mèdia

Concentració d'interins a l'Ajuntament de Sant Cugat el passat mes de febrer / Foto: Cugat Mèdia

A l'Ajuntament de Sant Cugat, el 62,2% dels 397 treballadors interins són dones. El sindicat assembleari IAC-CATAC assenyala aquest percentatge amb motiu del Dia Internacional de les Dones. A més, fa una crida als partits polítics a aturar les convocatòries d’oposicions i acabar amb la temporalitat dels interins.

La nova secció sindical IAC-CATAC, impulsada pel col·lectiu d'interins i laborals temporals en frau de llei de l'Ajuntament de Sant Cugat, mostra la seva preocupació per la situació que viuen els interins a l'Ajuntament de Sant Cugat, que afecta més a les dones que als homes: 247 són dones (62,2%) i 150 són homes (37,8%).

El sindicat reclama als responsables municipals la fixesa per a tot el personal que fa temps que pateix aquesta situació (10, 15 o 25 anys). També han demanat que s'aturin les convocatòries d'oposicions en les quals es pot presentar qualsevol persona i no dona cap mena d'avantatge als interins que actualment treballen a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.