150 persones protesten a Sant Cugat per la retirada del tercer grau dels presos de l'1-O

La manifestació ha estat convocada per l'ANC, Òmnium i el CLxR


  • Comparteix:

Els manifestants, davant de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila / Foto: Cugat Mèdia

Els manifestants, davant de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila / Foto: Cugat Mèdia

Unes 150 persones han assistit a la manifestació convocada per l'ANC, Òmnium i el Consell Local per la República (CLxR) per protestar per la decisió d'anul·lar el tercer grau de Romeva i la resta de presos de l'1-O. A l'acte s'hi ha llegit un manifest comú a tot el territori i s'ha demanat l'amnistia.

Des de l'ANC ha pres la paraula l'exregidora Sílvia Solanellas, que ha explicat que més enllà de la manifestació d'aquest dimarts encara no s'han planejat més accions, però que seguiran "a peu de carrer". A més, ha recordat que es continuen recollint firmes per la campanya d'amnistia i que no han oblidat de l'u d'octubre, sinó que segueixen treballant "per l'amnistia, per la independència i per la República Catalana".

Després de la lectura del manifest, s'ha llegit un poema de Salvador Espriu i un altre de Miquel Martí i Pol. Finalment, tots els assistents han cantat 'Els segadors' i s'ha donat per finalitzada la protesta.


Sílvia Solanellas

No ens hem oblidat de l'u d'octubre, encara que molta gent ho estigui dient. Volem la independència, volem una República Catalana lliure, volem que Sant Cugat sigui lliure i sobirà i per això seguirem treballant: per l'amnistia, per la independència i per la República Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.