Menys del 10% dels centres educatius a Sant Cugat registren casos de Covid-19

La quantitat de grups confinats (13) també es redueix de manera lleu en una setmana


  • Comparteix:

Alumnes entrant a l'Institut Angeleta Ferrer i Sensat / Foto: Cugat Mèdia

Alumnes entrant a l'Institut Angeleta Ferrer i Sensat / Foto: Cugat Mèdia

L'afectació de la Covid-19 als centres educatius de Sant Cugat pateix una petita millora respecte a la setmana passada. El nombre de grups confinats s'ha reduït a 13, un menys que la setmana anterior (14), i afecta 6 dels 65 centres de la ciutat, 9,2% del total. D'aquests 13 grups, quatre són d'un mateix institut, el Joaquima Pla i Farreras, mentre que l'escola Avenç registra el major número de persones confinades amb 90. A la ciutat el nombre de persones de l'àmbit educatiu confinades també es redueix de manera moderada i passa a ser de 327, sis menys que la setmana passada. Segons dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat, d'aquestes 327 persones confinades el 95% són alumnes (311), mentre que el 5% restant són docents (16).

Així, ara mateix hi ha grups confinats als centres següents: als instituts Joaquima Pla i Farreras (4), Arnau Cadell (1) i Escola Catalunya (1), a les escoles Àgora (1), Viaró (3) i a l'Avenç (3).

Al Vallès Occidental hi ha 69 grups confinats, el que suposa una afectació del 12% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats torna a baixar una setmana més fins a 857, un 1,19% del total. En total, hi ha 20.563 persones confinades, majoritàriament alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.