La Plataforma dels carrers sense asfaltar de Mira-sol és 'optimista' sobre les obres d'urbanització als sectors 11/13


  • Comparteix:

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, celebra la voluntat de la plataforma de col·laborar amb l'administració local

El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, celebra la voluntat de la plataforma de col·laborar amb l'administració local

La Plataforma Veïnal dels carrers sense asfaltar de Mira-sol ha començat la seva activitat dins del consell de districte. L'objectiu d'aquesta entitat és donar un impuls a les obres d'urbanització dels sectors 11/13 de Mira-sol, que de moment porten un retard de dos mesos sobre el calendari previst. El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, s'ha felicitat per la creació d'aquesta plataforma que, segons ha dit, té un esperit de col·laboració amb l'administració.

Dos representants de la Plataforma Veïnal dels carrers sense asfaltar de Mira-sol ja s'han integrat dins del consell de districte, amb l'objectiu de fer un seguiment de les obres d'urbanització de carrers als sectors 11 i 13 de Mira-sol. L'entitat va néixer fa uns mesos, quan un grup de veïns d'aquesta zona van mobilitzar-se per reclamar que l'asfaltat dels seus carrers no es deixés aparcat per més temps. Ara, el procés d'urbanització ja ha començat, tot i que amb dos mesos de retard sobre el calendari previst, que preveia que el projecte inicial estaria redactat el passat mes de novembre.

Malgrat això, els promotors de la Plataforma es mostren optimistes pel procés obert per l'equip de govern. Escoltem Jaume Cifuentes, vocal de la Plataforma al consell de districte de Mira-sol.

Jaume Cifuentes

Som optimistes, tot i que encara estem en una fase prèvia. Estem globalment d'acord amb el plantejament de l'Ajuntament, però encara cal acordar alguns aspectes puntuals.


El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, s'ha felicitat per l'aparició d'aquesta nova entitat que, assegura, neix amb un esperit col·laborador i constructiu. L'escoltem.

Xavier Cortés

Donem la benvinguda a aquesta plataforma. Amb el seu tarannà han demostrat que tenen voluntat de cooperar per tal que la urbanització sigui una realitat. S'han mostrat col·laboradors amb l'administració.


La Plataforma Veïnal dels carrers sense asfaltar compta amb el suport d'uns 120 veïns dels sectors 11 i 13 de Mira-sol, i es dissoldrà un cop s'hagin finalitzat les obres d'urbanització. El calendari inicial preveia que els treballs començarien al mes de maig, tot i que aquesta data s'haurà de retardar uns mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.