El bar Stop torna a obrir portes

El nou propietari, Adrià Ponsico, assegura que és "un enamorat dels bars de tota la vida"


  • Comparteix:

El bar Stop va tancar el novembre de 2019 i tornarà a obrir aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

El bar Stop va tancar el novembre de 2019 i tornarà a obrir aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

El bar Stop, que va tancar el novembre de 2019 per la jubilació dels propietaris, torna a obrir portes a finals d'aquesta setmana. El local l'ha adquirit Adrià Ponsico, actual propietari del Bar Rusiñol, que es considera un enamorat dels bars 'de tota la vida'. De fet, creu que l'oferta santcugatenca s'ha tornat massa sofisticada.

Després del tancament de l'emblemàtic Catalunya, l'establiment de l'avinguda Rius i Taulet, en marxa des del 1962, reobre com un dels bars més antics de la ciutat, després del Caballu Petit, que va obrir el 1954. "Serà una mica com tornar a l'Stop de sempre; només l'hem sanejat", assegura Ponsico. A la carta hi haurà entrepans, tapes, hamburgueses i plats combinats. "Tot bastant informal i amb més qualitat que varietat".

L'empresari confessa que porta darrere d'aquest local des que va tancar, però que la propietat no tenia clar si enderrocar l'edifici o no. "Quan em va sortir l'oportunitat, vaig haver d'escollir entre refusar-la pel moment que és, que és molt dolent, o arriscar; i al final he arriscat".

Quant als darrers mesos al capdavant del Bar Rusiñol, Ponsico assegura que és un moment molt dur i que sent molta impotència per la poca empatia de l'administració. "Aguantem gràcies a l'ajuda dels que ens estimen i només esperem sortir aviat de tot això". explica.


Adrià Ponsico

A Sant Cugat tothom està intentant innovar i fer coses diferents i sofisticades. El bar Stop és com tornar als orígens, a un bar de tota la vida. Sí que és veritat que s'ha reformat i s'ha sanejat molt, dins de tenir un aire molt antic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.