L'Hospital Universitari General de Catalunya obre un procés participatiu per redissenyar pediatria

El procés està obert a totes les famílies amb menors de cinc anys


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Hospital Universitari General de Catalunya / Foto: HUGC

Imatge d'arxiu de l'Hospital Universitari General de Catalunya / Foto: HUGC

El Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) està treballant en el redisseny de les noves consultes. L'objectiu és conèixer, primer, les preferències de les famílies dels pacients, les seves necessitats i saber les opinions sobre les consultes no presencials -a través de videotrucades o trucades telefòniques. En aquest sentit, el centre hospitalari ha obert un procés participatiu, amb una enquesta digital, per recollir les respostes i suggeriments.

La coordinadora d'urgències pediàtriques de l'HUGC, la doctora Carme Climent, ha explicat a Cugat Mèdia que es triga tres minuts a respondre i que és important perquè es pot "donar, dir i expressar com li agradaria que fos el servei de pediatria d'aquí uns mesos, ja que és una cosa que estem treballant per poder iniciar quant abans millor".

La doctora Climent ha afegit que "l'objectiu és que l'experiència del pacient, com a usuari, resulti excel·lent". "Per a nosaltres és molt important escoltar quines són les seves preferències i com els agradaria que fos aquest futur projecte", ha emfatitzat.

Les respostes són confidencials i el qüestionari està destinat a famílies amb criatures entre els zero i els cinc anys.


Dra. Carme Climent

És una enquesta molt ràpida de tres minuts. Ens poden donar, dir i expressar, com li agradaria que fos el servei de pediatria d'aquí uns mesos, perquè és una cosa que estem treballant per poder iniciar quant abans millor. El nostre objectiu és que l'experiència del pacient, com usuari, resulti excel·lent. Per a nosaltres és molt important escoltar quines són les seves preferències i com els hi agradaria que fos aquest futur projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.