L'Ajuntament manté el compromís de pavimentar el tram pendent d'accés a l'Avenç

L'alcaldessa ha confirmat a Cugat Mèdia que està pendent de licitació i una vegada acabat es tornaran a reunir


  • Comparteix:

'Farem allò a què ens vam comprometre'. Així de contundent ha estat l'alcaldessa, Mireia Ingla, preguntada al programa 'Línia directa' sobre l'arranjament del camí d'accés a l'escola Avenç, el camí del Crist Treballador. Ingla ha assegurat que l'Ajuntament manté el compromís de pavimentar el tram pendent, un projecte que té un cost total de 300.000 euros. Aquest segon tram, ha concretat l'alcaldessa, està pendent de licitació. Una vegada completada la pavimentació, l'Ajuntament es tornarà a reunir amb l'escola i les famílies per definir com completar l'adequació.

Ingla ha concretat que el primer tram pavimentat ha funcionat i que, per tant, això dona llum verda a la resta com estava previst. L'alcaldessa ha recordat que es tracta principalment de solucionar el problema de la pols del camí i que en paral·lel s'avança en l'adequació del caminet que uneix a peu o en bicicleta el carrer de Llaceres amb el centre escolar.

De fet, el ple municipal ha acordat aquest dilluns fer-se càrrec de la finca per on passa aquest caminet, amb la intenció de millorar-lo, posar il·luminació i mantenir-lo. Aquest és un altre dels compromisos que l'equip de govern havia consensuat amb la comunitat educativa. Es tracta d'habilitar un camí escolar segur, ha reiterat Ingla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.